Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Eτήσια Έκθεση Χειροποίητης Κούκλας

post
16/05/2013 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Την Τετάρτη 15 Μαϊου εγκαινιάστηκε η ετήσια έκθεση χειροποίητης κούκλας και κοσμήματος στο κέντρο Εικαστικών Τεχνών Αγίας Βαρβάρας. Οι χειροποίητες κούκλες κατασκευάστηκαν από μέλη των ΚΑΠΗ σε συνεργασία με το Κέντρο εικαστικών τεχνών. Η υπεύθυνη εικαστικών κα Μαρία Κακόνι επιμελήθηκε την κατασκευή των εκθεμάτων αλλά και την παρουσίαση της έκθεσης μετατρέποντας το χώρο σε παραμυθένιο σκηνικό από όπου ξεπηδούσαν μάγισσες, νεραϊδες και δημιουργίες από το παιδικό τμήμα του εργαστηρίου.

Η υπεύθυνη διδασκαλίας κοσμήματος κα Ιωάννα Μπουρδάκη επιμελήθηκε την έκθεση κοσμήματος από τα τμήματα ενηλίκων, σε μια ευφάνταστη παρουσίαση στον Α όροφο του κέντρου, που ανέδειξε τις υπέροχες καλλιτεχνικές δημιουργίες από τις μαθήτριες.

Η μάγισσα «Μαριγώ» και ο μικρός «Γιαννάκης» κούκλες από την έκθεση που ζωντάνεψαν, στο κουκλοθέατρο που στήθηκε στο χώρο , με την ερμηνεία της κας Γασπαρινάτου μας απέδειξαν ότι η δημιουργικότητα δεν έχει ηλικία και η συνεργασία, η φαντασία και η θέληση μπορούν να παράγουν τέχνη.

Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό Δευτέρα 17.00-20.30 Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη  9.00-12.00 & 17.00-20.30 , Σάββατο 11.30-16.30. Η έκθεση ζωγραφικής από τα τμήματα ενηλίκων θα γίνει 3 ως 13 Ιουνίου.

Κέντρο Εικαστικών Τεχνών Γληνού & Νάξου , τηλέφωνο : 2105617140 , 2105617106


 

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.