Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ: Θέλω, Συμμετέχω, Υποστηρίζω

post
09/04/2020 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Τη παρούσα στιγμή  που χρειαζόμαστε πιο πολύ από κάθε άλλη φορά τη βοήθεια όλων σας για να προσφέρουμε βοήθεια στους συνανθρώπους μας που την έχουν ανάγκη, ο δήμος μας  δημιουργεί το μητρώο εθελοντών, όπου μπορούν να γραφτούν όσοι επιθυμούν και με την κατάλληλη προετοιμασία να οργανωθούν δίπλα μας και να προσφέρουν στους τομείς πολιτικής προστασίας, κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης, πολιτισμού και αθλητισμού, προστασίας του περιβάλλοντος και υποδομών της πόλης μας.

Τώρα, δίνουμε ξεχωριστό βάρος  στην κοινωνική φροντίδα  για ανθρώπους που δεν μπορούν να μετακινηθούν και δεν έχουν βοήθεια να κάνουν τις δουλειές τους, που είναι κατά βάση μόνοι τους και ηλικιωμένοι και ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες ή θέλουν κάποια συμβουλή ή ψυχολογική στήριξη. Ήδη λειτουργεί το πρόγραμμα  «Βοήθεια στο σπίτι», του συσσιτίου και του κοινωνικού παντοπωλείου.

Έχει ήδη συσταθεί  υπηρεσία τηλεφωνικής υποδοχής και έχει τεθεί σε λειτουργία ο πενταψήφιος τηλεφωνικός αριθμός «15969», με τον οποίο οι πολίτες μπορούν να καλούν  το δήμο και να δίνουν  τα αιτήματά τους, αποφεύγοντας κάθε περιττή μετακίνηση.

ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΑΝΑΓΚΗ.

 ( Πληροφορίες  γραφείο δημάρχου: 2132019365/366 ή στο email: grdim@agiavarvara.gr).
Οι εθελοντές  μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη παρακάτω σχετική φόρμα καταγραφής.

Πιέστε για να κάνετε εγγραφή στην φόρμα

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.
Hide content for the accessibility