Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Έργο πνοής 2,87 εκατ. ευρώ για την Αγία Βαρβάρα

post
04/10/2013 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Αγία Βαρβάρα, 4/10/2013

Έργο πνοής 2,87 εκατ. ευρώ για την Αγία Βαρβάρα

Αφορά την ανάπλαση των οδών Μαρίνου Αντύπα και Αγίας Βαρβάρας

Σπουδαία ημέρα ήταν η Τετάρτη 2 Οκτωβρίου για τη συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Αγίας Βαρβάρας. Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης υπέγραψε σύμβαση κατασκευής έργου για την ανάπλαση των οδών Μαρίνου Αντύπα και Αγίας Βαρβάρας, στο Δήμο Αγ. Βαρβάρας, προϋπολογισμού 2,87 εκατ. ευρώ συμπεριλαμβανόμενων και των παρεμβάσεων που θα γίνουν σε οδούς του Δήμου Αιγάλεω, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού και των Υπουργών Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, Κωστή Χατζηδάκη και Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη.

Το έργο που έχει στοιχεία βιοκλιματικού χαρακτήρα, χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας Αττικής και έχει στόχο την ανάδειξη της περιοχής με αισθητική και ποιοτική αναβάθμισή της και την βελτίωση του μικροκλίματος της περιοχής, με την μείωση της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση ενέργειας.

«Είναι ένα οικολογικό έργο, που θα αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής των δημοτών. Δείχνει επίσης πόσα μπορούμε να πετύχουμε όταν υπάρχει αγαστή συνεργασία μεταξύ των Δήμων και της Περιφέρειας», τόνισε ο Γιώργος Καπλάνης κατά τη διάρκεια των επίσημων δηλώσεων, πριν επισημάνει ότι «χωρίς τα προβλήματα της γραφειοκρατίας η χώρα μας θα μπορούσε να αναδειχθεί πρώτη σε απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων».


Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του δίπλα στους Κωστή Χατζιδάκη, Γιάννη Μανιάτη, Χρήστο Καρδαρά (Δήμαρχος Αιγάλεω) και Γιάννη Σγουρό (από αριστερά προς τα δεξιά)


Την ικανοποίησή του για την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής έργου για την ανάπλαση των οδών Μαρίνου Αντύπα και Αγίας Βαρβάρας εξέφρασε ο Γιώργος Καπλάνης

 

 

 

 

 

 

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.