Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Επιθεώρηση εργασιών στην Πλατεία Λαμπράκη

post
04/04/2014 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

 

Αγία Βαρβάρα, 4/4/2014

 

 

Επιθεώρηση εργασιών στην Πλατεία Λαμπράκη

 

Χωρίς απρόοπτα και σύμφωνα με τον προγραμματισμό εξελίσσονται οι εργασίες ανάπλασης στην Πλατεία Λαμπράκη, που ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες, όπως είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει στην πράξη ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ.Γιώργος Καπλάνης σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στο χώρο των εργασιών.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο, που συμβάλλει ουσιαστικά προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής στην πόλης μας. Ο προϋπολογισμός του ανέρχεται στα 273.920 ευρώ και η χρηματοδότηση προέρχεται από το ΕΣΠΑ.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν ανασχεδιασμό της μορφής της Πλατείας με διατήρηση των υπαρχόντων δέντρων σε συνδυασμό με επέκταση των χώρων πρασίνου, κάλυψη της επιφάνειας της Πλατείας με νέα σύγχρονα χαμηλής ανακλαστικότητας υλικά (βιοκλιματικά), πεζοδρόμηση τμήματος της οδού Λαμπροπούλου (από Βουτένης ως Μαντινείας), διαπλάτυνση του πεζοδρομίου επί της οδού Βουτένης και τέλος, εγκατάσταση νέου ηλεκτροφωτισμού με ταυτόχρονη αντικατάσταση λοιπού εξοπλισμού.

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας ζητεί την κατανόηση των δημοτών για τη μικρή ταλαιπωρία που θα προκληθεί στην καθημερινές δραστηριότητες τους κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι οποίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο εντός έξι μηνών.

 

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.