Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της ΠΕΔΑ στη σεισμόπληκτη Κεφαλονιά

post
13/02/2014 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

 

Αγία Βαρβάρα, 13/2/2014

 

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της ΠΕΔΑ στη σεισμόπληκτη Κεφαλονιά

Αντιπροσωπεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014, τη σεισμόπληκτη Κεφαλονιά και ιδιαίτερα την πόλη του Ληξουρίου που πλήγηκε περισσότερο από τον σεισμό.

Η αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον πρόεδρο της ΠΕΔΑ, Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων – Καματερού Νίκο Σαράντη, τον Γενικό Γραμματέα, Δήμαρχο Κηφισιάς Νίκο Χιωτάκη και τα μέλη του Δ.Σ. Δήμαρχο Σαρωνικού Πέτρο Φιλίππου, Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας Γιώργο Καπλάνη, τον δημοτικό σύμβουλο Κορυδαλλού Γιάννη Διάκο και τον δημοτικό σύμβουλο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Γιαννακόπουλο, επισκέφθηκε αρχικά τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση και του επέδωσαν 180 δωροεπιταγές των 30 ευρώ για να δοθούν στις οικογένειες που έχουν άμεση ανάγκη βοήθειας.

Στη συνέχεια, μετέβησαν στο Ληξούρι, στον χώρο που διαθέτει ο δήμος για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας και εκεί παρέδωσαν 180 κλινοσκεπάσματα, είδη ένδυσης και μεγάλες ποσότητες τροφίμων για τους πληγέντες.

Τόσο ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, όσο και οι υπεύθυνοι συντονισμού της ανθρωπιστικής βοήθειας και της Πολιτικής Προστασίας, ευχαρίστησαν τους Δημάρχους της Αττικής για την ευαισθησία που έδειξαν και τη βοήθεια που παρείχαν στον πληττόμενο λαό της Κεφαλονιάς.

Οι εκπρόσωποι της ΠΕΔΑ εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον λαό της Κεφαλονιάς που δοκιμάζεται από τις μεγάλες καταστροφές λόγω της συνεχιζόμενης σεισμικής δραστηριότητας και δήλωσαν ότι είναι στη διάθεση του δήμου και των κατοίκων του νησιού σε οτιδήποτε άλλο χρειαστούν.

 

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.