Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Ενημερωτική ομιλία με Θέμα: «Οι διαφορετικοί τύποι σακχαρώδη διαβήτη και η αντιμετώπισή τους»

post
09/05/2024 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις, ΚΕΠ Υγείας

Ο σακχαρώδης διαβήτης είναι μία χρόνια νόσος που μπορεί να προκαλέσει μία σειρά σοβαρών επιπλοκών, όπως καρδιαγγειακή νόσο, νεφρική ανεπάρκεια, οφθαλμικές ή νευρολογικές βλάβες κ.α. Εκατομμύρια ανθρώπων ανά τον κόσμο εμφανίζουν κάποιο τύπο διαβήτη.

Ο δήμος μας, προκειμένου  να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες, στο πλαίσιο των προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής υγείας που υλοποιεί, έχει προγραμματίσει ομιλία με θέμα: «Οι διαφορετικοί τύποι σακχαρώδη διαβήτη και η αντιμετώπισή τους» με ομιλήτρια την κα Σταυρούλα Γαβριηλίδου, Ιατρό, Ενδοκρινολόγο-Διαβητολόγο.

Η ομιλία θα λάβει χώρα την  Πέμπτη 16  Μαΐου 2024, στις 11 το πρωί, στο Α ΚΑΠΗ του δήμου μας, στην οδό Καλαντζάκου αρ. 7.

Στην εκδήλωση, που θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να θέσει ερωτήσεις στην ομιλήτρια, έτσι ώστε  να αναπτυχθεί ένας χρήσιμος και εποικοδομητικός διάλογος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο ΚΕΠ Υγείας του δήμου μας, Ηρακλείου 20, τηλέφωνο: 2105690436. Αρμόδιο πρόσωπο επικοινωνίας, Δημήτρης Ανδρούτσος, Επισκέπτης Υγείας.

 

Σχετικά έγγραφα

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.
Hide content for the accessibility