Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Eγγραφές στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

post
27/06/2013 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας σας  ενημερώνει σχετικά με τις εγγραφές στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.

Για μια ακόμη σχολική χρονιά,  2013-2014,  όλοι οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα φιλοξενήσουν νήπια και βρέφη με το επιδοτούμενο πρόγραμμα « Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής».

Πληροφορίες για το πρόγραμμα και για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα απευθύνεστε στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης  ( Μυλλέρου 73-77, Αθήνα, τηλ. 210 5214600   και στο www.eetaa.gr .

Επίσης, θα φιλοξενηθούν νήπια και βρέφη μητέρων που δεν μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα π.χ. εργαζομένων στο δημόσιο τομέα, κ.λ.π.

Η Διεύθυνση των Δημοτικών  Παιδικών Σταθμών θα δέχεται αιτήσεις εγγραφής για βρέφη και νήπια των οποίων οι μητέρες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο παραπάνω πρόγραμμα από 27 Ιουνίου 2013 έως και 19 Ιουλίου 2013.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα παρακάτω :

Οι αιτήσεις εγγραφής θα κατατίθενται στη Διεύθυνση των Παιδικών Σταθμών ( Κρήτης και Παλ. Πολεμιστών 28 ) κατά τις εργάσιμες ημέρες από 11.00 – 15.00 .

Έντυπα των αιτήσεων εγγραφής μπορείτε να προμηθεύεστε από όλους τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση των Παιδικών Σταθμών,  στο τηλ. 210 5621310.

 

 

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.