Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Έναρξη εργασιών στο γήπεδο Αγίας Βαρβάρας στα Ριμινίτικα

post
24/04/2015 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Οι εργασίες κατασκευής του σύγχρονου γηπέδου της πόλης μας ξεκίνησαν σήμερα παρουσία του δημάρχου και των αντιδημάρχων, που επέβλεψαν την εγκατάσταση του μηχανικού και του εργολάβου οι οποίοι έχουν αναλάβει το έργο. Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 1.130.417,88 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, το οποίο σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα έχει ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο.

Κατά την έναρξη των εργασιών ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης δήλωσε τα εξής:

Πάνω από 10 χρόνια γραφειοκρατικών, τεχνικών και κυρίως μεγάλων δικαστικών εμπλοκών έκαναν πολλούς να πιστέψουν ότι ο στόχος για την κατασκευή μιας σύγχρονης αθλητικής υποδομής στην πόλη μας, θα παρέμενε απραγματοποίητος. Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας ποτέ δεν συμβιβάστηκε και δεν αποδέχτηκε ότι υπάρχει κανένα εμπόδιο που μπορεί να σταθεί απέναντι στη βούληση μας να παραδώσουμε στους δημότες μας, στους νέους αλλά και στους μεγαλύτερους, μια εγκατάσταση που θα ικανοποιεί το δικαίωμα τους για άθληση και για καλλίτερη ποιότητα ζωής. Με σχέδιο, υπομονή και επιμονή καταφέραμε να ξεπεράσουμε όλα κα εμπόδια και σήμερα ξεκίνησε και γίνεται πραγματικότητα το γήπεδο στα Ριμινίτικα.

Εμείς στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας θα συνεχίσουμε και θα παρακολουθούμε μέρα με τη μέρα την εξέλιξη των εργασιών ώστε το έργο να παραδοθεί άρτιο και όσο το δυνατόν πιο σύντομα στους δημότες μας.

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.