Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Ένα μεγάλο έργο περιβαλλοντικής και αισθητικής αναβάθμισης στην Αγία Βαρβάρα

post
17/03/2023 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Υπεγράφη σήμερα, 17 Μαρτίου 2023, από τον δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας Λάμπρο Μίχο και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας ARKITON A.E.   Δημήτρη Πρίτσα, η σύμβαση για τη «Βιοκλιματική αστική ανάπλαση οδών Παλαιών Πατρών Γερμανού» προϋπολογισμού 4.500.000 ευρώ και χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Ανδρέας Λεωτσάκος, οι αντιδήμαρχοι Αγίας Βαρβάρας Θεόδωρος Βασιλάκος, Χρήστος Βασιλείου, Νίκος Βουρλιώτης, Παναγιώτης Ξανθόπουλος, Ιωάννης Πουλάκης. Δημήτρης Σωτηρόπουλος, Αλεξάνδρα Φέγγη και μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Βαρβάρας που συμμετείχαν σε προσομοίωση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

-Σκοπός του έργου είναι η βιοκλιματική αισθητική αναβάθμιση και αναζωογόνηση ενός σημαντικού τμήματος του κεντρικού ιστού του Δήμου Αγίας Βαρβάρας ο οποίος χαρακτηρίζεται από τον υψηλό κυκλοφοριακό φόρτο, την πυκνή δόμηση, την έλλειψη ελεύθερων κοινόχρηστων χώρων και τέλος από την έλλειψη πρασίνου.

Μιλώντας στους παριστάμενους μετά την υπογραφή της σύμβασης  ο δήμαρχος Λάμπρος Μίχος τόνισε: «Με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα και τη θερμή στήριξη του Περιφερειάρχη, είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη ενός εμβληματικού έργου με πολλαπλή ωφέλεια για τον δήμο. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό υπογράφτηκε η σύμβαση με το ανάδοχο μπροστά στους μαθητές της ΣΤ΄ Τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου που είχαν έρθει στο Δημαρχείο για να συνεδριάσουν ως οιονεί δημοτικό συμβούλιο».

Σχετικά έγγραφα

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.
Hide content for the accessibility