Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Δωρεάν rapid test από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο. Για επιχειρηματίες-επαγγελματίες, εργαζόμενους αυτών και μέλη των οικογενειών τους

post
07/06/2021 - Μη κατηγοριοποιημένο

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών προσφέρει τη δυνατότητα πραγματοποίησης δωρεάν rapid test στους επιχειρηματίες και επαγγελματίες του νομού Αττικής, στους εργαζόμενους τους καθώς και στα μέλη των οικογενειών τους. Η δράση αυτή στοχεύει στην τόνωση της επιχειρηματικότητας, αφού συμβάλει στη μείωση της μετάδοσης του κορωνοϊού.

Οι ενδιαφερόμενοι όπως παραπάνω αναφέρονται μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα www.eea.gr και να επιλέγουν ένα από τα τέσσερα σημεία του νομού Αττικής όπου υπάρχουν κινητές μονάδες στελεχωμένες από ιατρούς, νοσηλευτές και ψυχολόγους του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Το επιστημονικό αυτό προσωπικό είναι εξειδικευμένο στο συγκεκριμένο αντικείμενο της επιδημιολογικής έρευνας. Όσοι βρεθούν θετικοί πραγματοποιείται αμέσως μοριακό test.

H ανοιχτή αγορά αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο αυτής της ενέργειας.

 

 

 

Σχετικά έγγραφα

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.