Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ – ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

post
29/11/2018 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις, Μη κατηγοριοποιημένο

Την Τρίτη 27 Νοεμβρίου έγινε παρουσία του Δημάρχου συνάντηση της Επιστημονικής και της Συντονιστικής επιτροπής του νέου θεσμού που ξεκινά σε λίγες μέρες στο Δήμο μας.
Το Δημοτικό Ελεύθερο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Αγίας Βαρβάρας έρχεται να ζωντανέψει ένα όραμα της Δημοτικής Αρχής και ένα αίτημα πολλών πολιτών. Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη των συνομιλιών και τόνισε ότι η αναζήτηση νέων κατευθυντήριων αρχών στο επίπεδο της πολιτιστικής πολιτικής, η συμμετοχή στη γνώση, η ανάπτυξη σε κάθε τομέα της κοινωνικής ζωής προσδίδουν στο εγχείρημα αυτό ξεχωριστή σημασία και το καθιστούν, πέρα από την αναγκαιότητα του, ιδιαίτερα επίκαιρο και ωφέλιμο για την πόλη.
Τη μορφή διάρθρωσης των προγραμμάτων σπουδών που θα διευρύνεται στα διάφορα γνωστικά αντικείμενα τόσο των θεωρητικών όσο και των θετικών επιστημών θα ορίζει η Επιστημονική Επιτροπή η οποία αποτελείται από έγκριτους πανεπιστημιακούς καθηγητές. Η Συντονιστική Επιτροπή έχει κινήσει τις διεργασίες και έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες που σκοπό έχουν την εύρυθμη οργάνωση και λειτουργία του ΔΕΑΠ Αγίας Βαρβάρας. Η φοίτηση στο Δημοτικό Ελεύθερο Ανοιχτό Δημοτικό Πανεπιστήμιο είναι δωρεάν για όλους τους πολίτες.

Η τελετή έναρξης της λειτουργίας του ΔΕΑΠ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεγάρου «Μήτρος Σουλιμιώτης» (Σίφνου & Αγ. Γεωργίου)

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.