Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Δημοτική Ομάδα Αιμοδοσίας “Χρήστος Παπαδόπουλος” Αιμοδοσία: Σάββατο 6 Απριλίου 2024 στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσας-Γίνε δότης μυελού των οστών

post
27/03/2024 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις, ΚΕΠ Υγείας

Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι ο δήμος μας προγραμματίζει Εθελοντική Αιμοδοσία,  το Σάββατο 6 Απριλίου  2024, από τις 10:00 έως τις 13:30, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσας, στο Παρεκκλήσιο Αγίου Λουκά του Ιατρού. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα».

Οι ανάγκες για αίμα είναι αυξημένες γι αυτό και καλούμε όλους όσοι το επιθυμούν,  να σταθούν, για ακόμα μία φορά, δίπλα στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται την προσφορά τους.

Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να υπάρχει προστασία από την πανδημία, η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί κατόπιν ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο ΚΕΠ Υγείας, 2105690436, 9.00-15.00.

Παράλληλα με την αιμοδοσία και σε συνεργασία με το σύλλογο «‘Όραμα Ελπίδας» θα πραγματοποιηθεί δράση ευαισθητοποίησης  για όσους επιθυμούν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών και να εγγραφούν στο Τοπικό Κέντρο Εγγραφής Δοτών Μυελού των Οστών του δήμου μας.

 

Σας περιμένουμε όλους και όλες!

Σχετικά έγγραφα

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.
Hide content for the accessibility