Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Διήμερο Εκπαιδευτικό Εργαστήριο για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα

post
26/11/2013 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Αγία Βαρβάρα, 25/11/2013

 

 

 

Διήμερο Εκπαιδευτικό Εργαστήριο για την

Κοινωνική Επιχειρηματικότητα

Σημαντική σε αριθμό και ενδιαφέρον η προσέλευση του κόσμου

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το διήμερο 20-21 Νοεμβρίου 2013, το Εκπαιδευτικό Θεματικό Εργαστήριο με θέμα «Κοινωνική Επιχειρηματικότητα», που διοργάνωσε η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΘΗΣΕΑΣ» στο πλαίσιο της Πράξης «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες (ΤΟΠΕΚΟ) στους Δήμους Αγίας Βαρβάρας και Αγίων Αναργύρων-Καματερού».

 

Το Εργαστήριο, που απευθυνόταν στο σύνολο των ωφελούμενων της Πράξης, οι οποίοι ενδιαφέρονται για τη σύσταση κοινωνικής επιχείρησης, έγινε στο πλαίσιο της Δράσης 11 της Πράξης «Διοργάνωση Θεματικών Εργαστηρίων» λαμβάνοντας χώρα στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών του Δήμου Αγίας Βαρβάρας (στις 20/11) και στο Δημαρχείο Αγίας Βαρβάρας (στις 21/11).

 

Στη διάρκεια του Εργαστηρίου, μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκαν ως παραδείγματα Κοινωνικές Επιχειρήσεις εν λειτουργία, ενώ εξετάστηκαν αναλυτικά τα πρακτικά προβλήματα που αντιμετώπισαν στην έναρξη των εργασιών τους καθώς και οι  τρόποι επίλυσής αυτών των δυσκολιών.

 

Να σημειώσουμε ότι ο «ΘΗΣΕΑΣ» είναι μία Αναπτυξιακή Σύμπραξη, που συστήθηκε από το Δήμο Αγίας Βαρβάρας, το Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού, το ΚΕΚ Τεχνική Εκπαιδευτική Α.Ε., το Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο Καματερού και την Εταιρεία Συμβούλων LOGOTECH Α.Ε.

 

Τελειώνοντας, θα θέλαμε να πούμε ότι και τις δύο μέρες, η προσέλευση του κόσμου υπήρξε σημαντική, κάτι για το οποίο εκφράζουμε την ικανοποίησή μας, καθώς δείχνει ότι οι συμπολίτες μας εμπιστεύονται το Δήμο Αγίας Βαρβάρας για μία προσπάθεια που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2012 και συνεχίζεται με σταθερά βήματα προόδου. Από την άλλη πλευρά, το γεγονός αυτό μας γεμίζει με ακόμη περισσότερη ευθύνη, προκειμένου να ανταποκριθούμε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προσδοκίες τους.

 

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίας Βαρβάρας

 

 

 

 

 

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.