Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Διαδικτυακή Συζήτηση: «Νεότερα δεδομένα για την πανδημία covid 19»- ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ

post
16/12/2021 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις, ΚΕΠ Υγείας

Ο δήμος Αγίας Βαρβάρας,  στο πλαίσιο των δράσεων πρόληψης για την υγεία, διοργανώνει κύκλο 10 διαδικτυακών συναντήσεων  με θεματικές που αφορούν σε θέματα επίκαιρα που απασχολούν τους πολίτες. Οι διαδικτυακές αυτές συναντήσεις θα γίνονται μία φορά το μήνα και οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να καταθέσουν τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς τους στους ειδικούς.

Οι συζητήσεις θα συντονίζονται από τον κ. Χρήστο Βασιλείου Πνευμονολόγο, Αντιδήμαρχο Κοινωνικής πολιτικής του δήμου μας και τον κ. Ευθύμιο Θανασιά, Ειδικό Ιατρό Εργασίας, συνεργάτη του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.

Η πρώτη διαδικτυακή συζήτηση θα γίνει την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11:30 με θέμα «Νεότερα δεδομένα  για την πανδημία covid -19».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα: ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ έτσι ώστε να τους αποσταλεί ο σύνδεσμός και οι οδηγίες για τη σύνδεσή τους, καθώς επίσης και να καταθέσουν τυχόν ερωτήματα και προβληματισμούς.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το ευρύ κοινό, και θα γίνει  διαδικτυακά μέσω της υπηρεσίας τηλεδιασκέψεων  e:Presence.gov.gr, ενώ παράλληλα θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω της υπηρεσίας ΔΙΑΥΛΟΣ ΣΤΟ LINK : https://diavlos.grnet.gr/epresence-conference-10808

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΕΠ Υγείας του δήμου μας,   στα τηλέφωνα: 2105690436, 6906045956.

Σχετικά έγγραφα

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.
Hide content for the accessibility