Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Διαδικτυακή Ομιλία με θέμα: «Το εμβόλιο της Γρίπης στην εποχή του κορωνοϊού» – Ζωντανή αναμετάδoση

post
07/12/2021 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις, ΚΕΠ Υγείας, Μη κατηγοριοποιημένο

Ο δήμος Αγίας Βαρβάρας  σε συνεργασία με την Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας (Ε.Πν.Ελ.) θα πραγματοποιήσει διαδικτυακή ενημέρωση, το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11:00, με θέμα: «Το εμβόλιο της  Γρίπης στην εποχή του κορωνοϊού».

Ομιλητής θα είναι ο κ. Χρήστος Βασιλείου, Πνευμονολόγος, Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Αγίας Βαρβάρας.

Τον Συντονισμό και σχολιασμό θα πραγματοποιήσει η Δρ. κα Σταματούλα Τσικρικά, Πνευμονολόγος στο ΓΝΝΘΑ «Η Σωτηρία», Πρόεδρος της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα:  https://forms.gle/mdHiC25Ur1ivJqjm6 έτσι ώστε να τους αποσταλεί ο σύνδεσμός και οι οδηγίες για τη σύνδεσή τους, καθώς επίσης και να καταθέσουν τυχόν ερωτήματα και προβληματισμούς.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το ευρύ κοινό και θα γίνει  διαδικτυακά μέσω της υπηρεσίας τηλεδιασκέψεων  e:Presence.gov.gr, ενώ παράλληλα θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω της υπηρεσίας ΔΙΑΥΛΟΣ (https://diavlos.grnet.gr/epresence-conference-10695).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΕΠ Υγείας του δήμου μας,   στα τηλέφωνα: 2105690436, 6906045956.

Σχετικά έγγραφα

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.
Hide content for the accessibility