Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Αθλητικές Επιδείξεις 2013

post
19/06/2013 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από τα τμήματα του Τομέα Άθλησης του Δήμου Αγίας Βαρβάρας πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 15 Ιουνίου οι «Αθλητικές Επιδείξεις 2013» στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Ολυμπιονίκη Ελένης – Μαρίας Κορδαλή».

Στον ειδικά διαμορφωμένο αγωνιστικό χώρο του κλειστού αντιπροσωπευτικά τμήματα του Τομέα παρουσίασαν με άψογο συντονισμό και αθλητική δεξιοτεχνία προγράμματα υψηλού επιπέδου αποδεικνύοντας έτσι και τη δουλειά που γίνεται καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς στους αθλητικούς χώρους από τους συνεργάτες Εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής του Δήμου.

Οι υπεύθυνοι του Τομέα Άθλησης ευχαρίστησαν τα μέλη για τη συμμετοχή τους στα Προγράμματα Άθλησης για Όλους, δίνοντας ραντεβού για τη νέα Αθλητική περίοδο 2013 – 2014 με νέα προγράμματα και ακόμα μεγαλύτερη θέληση για άσκηση και υγεία.

Η εκδήλωση έκλεισε με την τιμητική βράβευση του συμπολίτη μας Γιώργου Μπαλαχούτη, ο οποίος αναδείχθηκε Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδας για το 2013 στην κατηγορία Παίδων στο Τάε Κβο Ντο, καθώς και τις απονομές επάθλων στα Δημοτικά Σχολεία που πρώτευσαν στο Σχολικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ – Βόλλεϋ και Ποδοσφαίρου Σάλας 2013.

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.