Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Αθλητικά έργα στη πόλη μας

post
26/01/2016 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Καρπούς απέδωσε η δυναμική παρουσία του Δημάρχου στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 17 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα ένταξης στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας των αθλητικών έργων της πόλης μας.

Ειδικότερα, η έντονη διεκδικητική στάση του Δημάρχου σε ότι αφορά καθυστερήσεις έργων και ελλείψεις αθλητικών υποδομών στην πόλη, ευαισθητοποίησαν την Περιφερειάρχη κ. Ρένα Δούρου και σήμερα Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016 έγινε προγραμματισμένη συνάντηση στο Δημαρχείο με τον εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο για θέματα αθλητισμού κ. Σπύρο Πάντζα.

Έπειτα από σύντομο διάλογο, ο Δήμαρχος ζήτησε από τον κ. Σπύρο Πάντζα να επισκεφθούν επιτόπου τους υπό διαμόρφωση αθλητικούς χώρους προκειμένου και ο ίδιος να σχηματίσει προσωπική εικόνα για την ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών και των εργασιών.

Μετά την κοινή τους επίσκεψη στο γήπεδο στην περιοχή Ριμινίτικα, όπου παρακολούθησαν την πορεία εκτέλεσης του αθλητικού έργου (γήπεδο ποδοσφαίρου), στο γήπεδο μπάσκετ επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου και στο γήπεδο τένις στην οδό Κυκλάδων, o Δήμαρχος ζήτησε τη συνεχή παρακολούθηση των έργων από την Περιφέρεια και την προώθηση των όποιων εκκρεμοτήτων, ώστε να μην υπάρξουν αδικαιολόγητες καθυστερήσεις,

Ο κ. Σπύρος Πάντζας δεσμεύτηκε στο να προχωρήσουν άμεσα, τόσο η προγραμματική σύμβαση για την κατασκευή του Κολυμβητηρίου, όσο και τα άλλα αθλητικά έργα, ώστε να αποδοθούν σύντομα στην νεολαία και σε όλους τους δημότες της πόλης μας.

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.