Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

post
23/02/2018 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Μια όμορφη χρωματιστή παρέα έσμιξε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Γιάννης Ρίτσος», όπου μικροί και μεγάλοι μασκαρεμένοι με ευφάνταστες στολές, γεμάτες χαρούμενα χρώματα, σερπατίνες, κομφετί, καραμούζες, έφτιαξαν ένα ζωηρό πίνακα Αποκριάτικης Γιορτής.
Την χαρούμενη ατμόσφαιρα απογείωσαν ζογκλέρ-ανιματέρ με ταχυδακτυλουργικά, ακροβατικά και πολύ γέλιο, δημιουργώντας μαγεία και εκστασιασμό σε όλους.
Και φυσικά όλοι καμάρωναν για τα σχέδια που είχαν δημιουργηθεί στα πρόσωπά τους από την γωνιά του face painting, αλλά δημιούργησαν και απόλαυσαν αποκριάτικες κατασκευές με το Εικαστικό Κέντρο του Δήμου μας .
Την παράσταση όμως έκλεψαν οι πρωταγωνιστές της θεατρικής παιδικής παράστασης «Απόκριες σαν παραμύθι», όπου μας ταξίδεψαν στην χώρα της φαντασίας και του παραμυθιού με οδηγό την φιλία και την συνεργασία.
Όλοι, στην αποχώρησή τους μετά τον ξέφρενο αποκριάτικο χορό που είχε στηθεί, κεράστηκαν με λιχουδιές γεμάτες γλύκα.
Όμως με πολύ ζωντάνια και κέφι πραγματοποιήθηκαν και τα Κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα19 Φεβρουαρίου, στο Πάρκο Μητέρας.
Τρεις μεγάλοι κύκλοι ζωής ενωμένοι σε παραδοσιακούς ρυθμούς και τραγούδια, άνθισαν στο Πάρκο Μητέρας, σμίγοντας τρεις γενιές χορού. Τα τμήματα Παραδοσιακών Χορών του Δήμου μας, χάρισαν ομορφιά, χάρη και αγάπη στην παράδοση και καταχειροκροτήθηκαν από το πλήθος κόσμου που ήταν εκεί, το οποίο ξεφάντωσε στη συνέχεια από την μουσική ομάδα της ταβέρνας «Φωλιά».
Όλος ο τόπος σείστηκε από το παραδοσιακό γλέντι, τις ευωδιές από τα νηστίσιμα εδέσματα, το κρασί αλλά και από το κέφι όλων.

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.