Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΑΝΔΟΛΟΥ ” ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΔΕΛΤΑ”

post
08/05/2018 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή, είχε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018, στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης, κατά την οποία παρουσιάστηκε το βιβλίο του Στέφανου Δάνδολου «ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Το κρυφό πάθος της Πηνελόπης Δέλτα».
Την εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας και η Λέσχη Ανάγνωσης της πόλης μας, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός, παρακολούθησαν, εκτός από τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης, πολλοί δημότες, απευθύνοντας ερωτήσεις στο συγγραφέα, καταθέτοντας απόψεις και σχόλια.
Στην εκδήλωση, διαβάστηκαν αποσπάσματα, του βιβλίου το οποίο είναι ένα βαθιά συγκινητικό μυθιστόρημα για το πάθος και την απώλεια, για τον έρωτα και τη μνήμη, για τις δεσμεύσεις της οικογένειας, για το σκοτάδι του πολέμου και τις πιο δραματικές στιγμές της Ελλάδας.
Οι συμμετέχοντες, έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την εκδήλωση, με τη σιγουριά, ότι πρόκειται για ένα βιβλίο που – με τις συνεχείς εναλλαγές ανάμεσα στο 1908 και το 1940 – θα συναρπάσει και θα ταξιδέψει τον αναγνώστη.

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.