Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Αλλαγές στα δρομολόγια των λεωφορείων λόγω έργων του ΜΕΤΡΟ

post
03/12/2012 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Αγαπητοί συμπολίτες – σες,

Η επέκταση του ΜΕΤΡΟ με έναν ακόμη σταθμό στην καρδιά της πόλης μας , στην πλατεία Παναγίας Ελεούσης, είναι ένα από τα σημαντικότερα έργα υποδομής της Αγίας Βαρβάρας.

Η πόλη μας εκσυγχρονίζεται και αποκτά δύο σταθμούς για ακόμη μεγαλύτερη εξυπηρέτηση και λειτουργικότητα.
Βγαίνει από τη συγκοινωνιακή απομόνωση, συνδέεται αποτελεσματικά με όλα τα συγκοινωνιακά μέσα, αποκτά μεγαλύτερη προσβασιμότητα.
Αυτό σημαίνει αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των περιουσιών τους καθώς και εμπορική ανάπτυξη για τους επαγγελματίες της πόλης.

Ωστόσο, για να μπορέσουμε όλοι να απολαύσουμε αυτό το αποτέλεσμα, πρέπει να επιδείξουμε υπομονή στην ταλαιπωρία που είναι βέβαιο ότι θα υποστούμε.

Επιπλέον, πρέπει όλοι να γνωρίζουμε, για τη διευκόλυνσή μας, τις συγκοινωνιακές αλλαγές που θα προκύψουν.
Ήδη όλοι έχετε διαπιστώσει ότι σε πολλά σημεία της πόλης έχει τοποθετηθεί συμπληρωματική οδοσήμανση , που σηματοδοτεί τις κυκλοφοριακές αλλαγές στη ροή των οχημάτων.
Αλλαγές θα υπάρξουν και στις λεωφορειακές γραμμές.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οι ρυθμίσεις αυτές προέκυψαν από μελέτες συγκοινωνιολόγων , ώστε να επιτευχθεί η ελάχιστη δυνατή κυκλοφοριακή επιβάρυνση στους κατοίκους.
Πιστεύουμε ότι , υπό τις παρούσες δύσκολες συνθήκες, η κυκλοφορία των οχημάτων δεν θα παρουσιάσει ιδιαίτερα προβλήματα, ωστόσο είμαστε έτοιμοι να εξετάσουμε οποιαδήποτε πιθανή σοβαρή δυσλειτουργία και να την αντιμετωπίσουμε.

Με εκτίμηση
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΚΑΠΛΑΝΗΣ
Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.