Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

5η πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής για την Τρίτη 6-2-2018

post
05/02/2018 - Προσκλήσεις Συνεδριάσεων

 

Πρόσκληση σε συνεδρίαση

 

Παρακαλείσθε να προσέλθετε στην 5η δημόσια Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, που θα γίνει την 6η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 14:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημοτικού Καταστήματος (Αριστομένους 8, 2ος όροφος) για συζήτηση στα παρακάτω θέματα:

 

  1. Αποδέσμευση πιστώσεων.
  2. Έκθεση εσόδων – εξόδων Δ΄ τριμήνου για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού έτους 2017.
  3. Έγκριση του πρακτικού επιτροπής διενέργειας ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια ειδών καθαριότητας & πλαστικών σάκων απορριμμάτων για τις υπηρεσίες του Δήμου, την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή και την ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β».
  4. Έγκριση του πρακτικού επιτροπής διενέργειας ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια α)γάλακτος για υπαλλήλους του Δήμου, β)τροφίμων για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου, γ)γάλακτος για υπαλλήλους της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β., δ)τροφίμων για τους παιδικούς σταθμούς και το Κ.Η.Φ.Η,, της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β., ε)τροφίμων για το πρόγραμμα σίτισης, στ)τροφίμων για τη χορήγηση σε άπορους δημότες κατά τις εορτές».
  5. Έγκριση του πρακτικού επιτροπής διενέργειας ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου: «Ανακατασκευή και αναβάθμιση δικτύου αποχέτευσης οδού Κύπρου»
  6. Καθορισμός όρων διακήρυξης 2ης επαναληπτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικών ακινήτων επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 3.
  7. Υπογραφή πρακτικών.prosklisi 5
COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.