Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

ΑΝΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ

event
10/12/2017 - Διάφορα

Σε μια λαμπερή και γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της πόλης μας την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στην συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου & Μεγ. Αλεξάνδρου.

Στη μαγεία των Χριστουγέννων μας ταξίδεψαν Αγιοβασιλίνες μπαλαρίνες με εντυπωσιακούς εορταστικούς χορούς από την Σχολή Χορού του Δήμου μας. Παιδικές αγγελικές φωνές με παραδοσιακά κάλαντα από το 4ο Νηπιαγωγείο, δρώμενο από καλικάντζαρο με συνοδεία από σαξόφωνο, αρμόνιο και χορωδία μαθητών του Συλλόγου Γονέων & κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού σχολείου, μας χάρισαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Το Εικαστικό μας Κέντρο ήταν εκεί με το εργαστήρι Χριστουγεννιάτικων στολιδιών για μικρούς και μεγάλους, αλλά και Καρουσέλ, ξυλοπόδαροι, ξωτικά, και ο αγαπημένος φίλος των παιδιών ο Αη Βασίλης σκόρπισαν χαμόγελα, ευχές και δώρα σε όλους.

Τη βραδιά πλαισίωσε με χριστουγεννιάτικα τραγούδια η μουσικός Φλώρα Χερουβείμ από το Δημοτικό Ωδείο και φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, σηματοδοτώντας την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο μας.

Η Χριστουγεννιάτικη βραδιά έκλεισε με γλυκές λιχουδιές για όλους και εντυπωσιακά βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό, στέλνοντας μηνύματα αγάπης σε όλους μας.

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.
Hide content for the accessibility