Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Δήμαρχος Καπλάνης Γιώργος

ΑρχικήΔήμοςΔήμαρχος Καπλάνης Γιώργος
Δήμαρχος Καπλάνης Γιώργος

Ο Γιώργος Καπλάνης γεννήθηκε το 1965 στην Αγία Βαρβάρα, με καταγωγή από πατέρα από την Ηλεία και από μητέρα από την Αρκαδία.
Κατοικεί στην Αγία Βαρβάρα , είναι παντρεμένος με τη Μαρία Δρακουλάκη και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Είναι διοικητικός υπάλληλος στο Δήμο Χαϊδαρίου και έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια δημόσιας διοίκησης, σε ημερίδες και συνέδρια για το περιβάλλον, την αυτοδιοίκηση, τη δημόσια διοίκηση και τη δημόσια υγεία.

Το 1990 εξελέγη για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος και από το 1995 έως το 2009 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας.

Το Σεπτέμβριο του 2009 εκλέκτηκε Δήμαρχος  Αγίας Βαρβάρας αντικαθιστώντας τον πρώην δήμαρχο κ. Λάμπρο Μίχο ο οποίος παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του για να συμμετάσχει στις βουλευτικές εκλογές του Οκτώβρη του 2009.

Το Νοέμβριο του 2010 έλαβε μέρος στις Δημοτικές Εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος και εξελέγη Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας από την πρώτη Κυριακή των αναμετρήσεων.

Με πολύχρονη  συνδικαλιστική δράση διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής και συμμετείχε στο Εθνικό Συμβούλιο Καταναλωτών.

Είναι μέλος  του Διοικητικού Συμβουλίου του Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης της Εξάρτησης και Αγωγής Υγείας «Άρηξις» .

Είναι μέλος στο Γενικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) και του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ).

Toν Μάϊο του 2014 επανεξελέγη Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας.

Είναι Πρόεδρος της Επιτροπής  Κοινωνικής  Προστασίας, Υγείας,  Αλληλεγγύης,  Ισότητας και Ένταξης της  Π.Ε.Δ.Α.  και  επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

 

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.