Κατασκήνωση στην Πόλη

Αγαπητοί γονείς,

O Δήμος μας θα πραγματοποιήσει και φέτος το καταξιωμένο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» για παιδιά μαθητές δημοτικών σχολείων ηλικίας 6 – 12 ετών (δηλαδή να έχουν φοιτήσει στην Α΄ τάξη έως & ΣΤ΄ τάξη ) και σε παιδιά δημοτών μας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τη Φιλοσοφική Σχολή του  Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και  περιλαμβάνει αθλητισμό, χορό, κατασκευές, μουσική και άλλα από υπεύθυνους συνεργάτες.

Θα πραγματοποιηθεί από 19 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου 2013, 7.30 με 14.00, στο χώρο των 1ου και 4ου Δημοτικών Σχολείων.

Ο Δήμος προσφέρει ελαφρύ κολατσιό και τα παιδιά πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους  παγούρι για νερό, καπέλο, να φοράνε άνετα ανοιχτόχρωμα ρούχα και πάνινα ή αθλητικά παπούτσια.

Για την εγγραφή των παιδιών  που φοιτούν στα Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας θα συμπληρώνετε τη φόρμα αίτησης που θα σας δοθεί από το σχολείο και εκεί θα την καταθέσετε. Για την εγγραφή παιδιών κατοίκων ή δημοτών μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα αίτησης της ιστοσελίδας του Δήμου ή να συμπληρώσετε αίτηση που θα παραλάβετε από τη Γραμματεία Αντιδημάρχων και εκεί θα την καταθέσετε συνοδευόμενη από πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή λογαριασμό ΔΕΚΟ.

 

Με τη συμπλήρωση της αίτησης, το παιδί σας συμμετέχει αυτομάτως στο πρόγραμμα και προσέρχεται την πρώτη ημέρα χωρίς τηλεφωνική ειδοποίηση στο σχολείο που έχετε δηλώσει.

Με εκτίμηση

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΦΕΓΓΗ