1

ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ο Δήμος μας θέτει και πάλι σε λειτουργία την τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης για όσους συμπολίτες μας νιώθουν την  ανάγκη να αποφορτιστούν από το ψυχολογικό βάρος του εγκλεισμού. Η γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης έχει στόχο να συμβουλεύσει και να στηρίξει όλους όσοι έχουν επηρεαστεί σε ψυχολογικό επίπεδο εξαιτίας του κορονοϊού.

Οι ενδιαφερόμενοι  μπορείτε να καλείτε καθημερινά, εργάσιμες ημέρες και ώρες από 08.00 έως 16.00 στο Κέντρο Κοινότητας, στο τηλέφωνο 213 2019305 για να καθορίσετε το ραντεβού σας με την κ. Δήμητρα Στουγιάννου, Ψυχολόγο.

Μπορείτε επίσης να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας) μέσω e-mail:  kkdimitra@agiavarvara.gr για να επικοινωνήσει προγραμματισμένα η υπηρεσία μαζί σας.

Θα υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας και μέσω skype.

Επιπρόσθετα, για να ενισχύσουμε την ψυχολογική υποστήριξη ατόμων άνω των 62 ετών  και ειδικά για τα μέλη των ΚΑΠΗ και τους μοναχικούς ηλικιωμένους του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, έχουμε αναπτύξει συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση  Κέντρο φ, που παρέχει δωρεάν τηλεφωνική ψυχολογική υποστήριξη, μέσω ατομικών συνεδριών και κατόπιν προγραμματισμένου τηλεφωνικού ραντεβού,  σε όποιο μέλος του ΚΑΠΗ και του Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου μας το έχει ανάγκη.

Πληροφορίες: 2105691161, ΚΕΦΑ, κ. Μαρία Γκοτσοπούλου.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΠ. ΜΙΧΟΣ