Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Χριστούγεννα στην πόλη…. με τα παιδιά!!

post
09/01/2019 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

                                              

Το παραμυθένιο Καρουσέλ διασκέδασε τους μικρούς μας φίλους την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, στη συμβολή των οδών Ελ.Βενιζέλου και Μεγ.Αλεξάνδρου και δεν έλειψαν οι ξυλοπόδαροι, το face painting και  μια χαρούμενη και εορταστική ατμόσφαιρα που διήρκησε έως και 26 Δεκεμβρίου.

Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου και 3 Ιανουαρίου  οι μικροί μας φίλοι πέρασαν ευχάριστα από τις 10π.μ. έως τις 2μ.μ. στη Δημοτική Βιβλιοθήκη με την αφήγηση χριστουγεννιάτικων παραμυθιών. Τα παιδιά έφτιαξαν κατασκευές με την καθοδήγηση της υπεύθυνης του Εικαστικού εργαστηρίου και γλυκάθηκαν με κεράσματα.

Σε εορταστικό κλίμα μικροί  αλλά και μεγάλοι απόλαυσαν την παρουσίαση της παραμυθοϊστορίας «Ο Νέλο και το μαγικό πινέλο» της Βάνας Μαυρίδου στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 στις 5μ.μ.

Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στις 5μ.μ. το Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Γιάννης Ρίτσος» γέμισε με χαρούμενες παιδικές παρουσίες που παρακολούθησαν την διαδραστική παράσταση «Το Θαύμα της Ενέργειας» της Re-Battery. Συμμετείχαν σε διαγωνισμούς και πήραν δώρα στο τέλος της παράστασης.

Με μια εξαιρετική, ευρηματική και διαδραστική παράσταση, με πολύ γέλιο, κέφι και ωραία μουσική οι μικροί δημότες καλωσόρισαν το 2019 το Σάββατο 5 Ιανουαρίου.  Τα παιδιά μέσα απ΄ το λόγο και τη μουσική μπήκαν σε ένα μαγικό πλεούμενο που τα ταξίδεψε στο χώρο και στο χρόνο των μύθων του Αισώπου. Το μήνυμα της φιλίας ως αξία, ομορφιά και ανάγκη πέρασε αβίαστα στις ψυχές μικρών και μεγάλων θεατών μες απ΄ τα μονοπάτια του χιούμορ, της έκπληξης και του παιχνιδιού.

 

 

 

 

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.